Publicerad den 5 december 2017

Utveckla BIM genom ledarskap

Att kombinera frukostseminarium med eftersnack som CMB - i samarbete med BIM Alliance - testade nu i december visade sig vara ett vinnande koncept. Det inledande seminariet var fullbokat och av 120 personer hade över 80 anmält sig även till eftersnacket.

Rubriken för dagen var "Utveckla BIM genom ledarskap" och inbjudna att dela med sig om sina erfarenheter inom ämnet var Peter Karlsson - Akademiska Hus, Petter Bengtsson - Zynka BIM, Olle Samuelsson - Smart Built Environment, Martin Rudberg - Linköpings universitet och Ylva Berner, WSP Sverige.

Frågorna från publiken var många och via sina telefoner var deltagarna med och gav uppslag till nya tematiska grupper och till framtida forskning.

Här finner du samtliga talares presentationer och en sammanfattning av mentimenterundersökningarna:

Resultat mentimeterundersökning

Presentation_Peter_Karlsson_2017-12-01

Presentation_Petter_Bengtsson_2017-12-01

Presentation_Olle Samuelson_2017-12-01

Presentation_Martin_Rudberg_2017-12-01

Presentation_Ylva_Berner_2017-12-01