Publicerad den 6 november 2017

"Skuggningen" i full skala 2018

Tolv projektledare från CMB:s partnerföretag kommer i vår att skuggas av 24 studenter från DCPM-programmet. I våras genomfördes en pilotomgång av konceptet "Skugga en projektledare" och nu under 2018 körs det i full skala. De företag som deltar med projektledare är:

  • Rotpartner
  • Framtiden Byggutveckling
  • Fastighetskontoret
  • Inhouse Tech (2 st)
  • Vasakronan
  • Protek Projektstyrning
  • Projektgaranti
  • HSB
  • JM (2 st)
  • Akademiska Hus

– Det är glädjande att vi på så kort tid fått ihop så många projektledare som vill stödja studenterna med branschkontakter. Inte minst känns det värdefullt att kunna ge internationella studenter möjlighet att lära känna den svenska byggbranschen och få värdefulla kontakter inför kommande arbetsliv, säger Lars Bankvall, utvecklingsledare på CMB.

Läs mer om "Skuggningen" i tidigare inlägg:

https://www.cmb-chalmers.se/skuggningen-startad/

https://www.cmb-chalmers.se/nu-startar-skuggningen/