Publicerad den 29 september 2017

Stöd våra studenter - låt dem skugga er projektledare

Förra året startade vi på CMB det vi kallade ”skugga en projektledare”. Initiativet var ett svar på att masterstudenter uttryckt att de saknar praktisk erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen, och att flera av de internationella studenterna upplevt det svårt att hitta bra kontakter. Utvärderingen från förra årets skuggning blev mycket positiv, både från  studenter och projektledare. I vår utvecklar vi därför skuggningen och kommer att erbjuda samtliga internationella studenter i DCPM att, i par med en svensk student, få möjlighet att delta i skuggningen.

Nu söker vi projektledare (eller motsvarande funktion) hos våra partnerföretag som är intresserade av att under par tillfällen under våren låta sig skuggas av två ambitiösa studenter. Formerna för initiativet beskrivs mer i pdf:en nedan. Ställer frågor och anmäler intresse gör ni hos Lars Bankvall på CMB - senast den 1 november!

lars.bankvall@cmb-chalmers.se

Mob: 0703-16 08 97

Information om skuggningen »