Publicerad den 28 augusti 2017

Välkomna till CMB - Klövern!

– CMB gör ett bra arbete som vi vill stödja. Dels vill vi naturligtvis vara en del av det växande nätverket, men vi ser även ett stort behov av utveckling av management i branschen. Där kan CMB göra skillnad!

Klövern är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter på 17 orter i Sverige bland annat i Stockholm med kranskommuner, Karlstad, Malmö, Göteborg och Linköping. Sedan företaget blev Klövern år 2012 har verksamheten vuxit i Göteborgsområdet.
– Kommersiella lokaler är vårt huvudområde. Bostadshus har vi ett fåtal i egen förvaltning. Fastighetsvärdet motsvarar omkring 40 miljarder kronor, förklarar regionchef Göran Joneskär.

Att kunna påverka utbildningarna på Chalmers och få kontakt med studenter är ett av CMB:s ben som är intressant för Klövern.

– I takt med att verksamheten växer i Göteborg kommer vi både ha mer resurser att ta emot exjobbare och liknade, men också ett större intresse av att få kontakt med blivande duktiga medarbetare. Vi var ju exempelvis med på VARM-mässan på Chalmers första gången under 2016.