Publicerad den 15 juni 2017

Rotparter först ut!

Nu startar arbetet med CMB:s stora uppväxling på allvar och först ut med att skriva på avsiktsförklaringen är Rotpartner. Så här kommenterar vd Fredrik Olsson:

– Rotpartner är en förhållandevis liten aktör i en stor bransch. Vi samverkar med väldigt många stora aktörer i vår vardag, men har inte de stora musklerna själva. Vår möjlighet att vara med och påverka och utveckla branschen är begränsad om vi inte samverkar på ett tydligt strukturerat sätt med våra branschkollegor. CMB:s uppväxling mot ökad forskning är ett väldigt bra initiativ till att ta ett större steg mot att utveckla branschen för framtiden. Mina förhoppningar är att det ska komma fram mer konkreta saker i forskningen som branschen i stort men också Rotpartner kan ta till sig. Jag är dessutom själv ganska nyfiken och vill lära mig mer vilket jag hoppas kunna göra med uppväxlingen.

Ni är först ut i en förhoppningsvis lång lista av företag, hur resonerar du kring det?

– I alla sammanhang är det viktigt att vara tydlig med sin avsikt. Vad kan bli tydligare än att signera en avsiktsförklaring?