Publicerad den 15 juni 2017

Hur når vi ut?

Det är en av de grundläggande frågorna som CMB:s marknadsutskott ställer sig i sitt arbete med en ny marknadsplan. Den tidigare planen togs fram i samband med CMB:s stora utvecklingssatsning år 2013 och de aktiviteter som då prioriterades är nu genomförda.

Tre gånger under våren träffas utskottet i workshopform, under ledning av reklambyrån Sturm & Drang.

– När CMB nu står inför en stor satsning på forskningssidan är det viktigt att kommunikationen följer med i uppväxlingen. Medlemmarna i marknadsutskottet arbetar till vardags med marknad och kommunikationsfrågor på hög nivå i sina respektive organisationer och det känns fantastiskt roligt att få möjlighet att ta fram nya strategier för CMB tillsammans, säger Kristin Östling, kommunikatör på CMB.