Publicerad den 25 april 2017

Dag är årets guldhusvinnare

Dag Måhlstrand tillsammans med Joachim Hallengren. Foto: Henrik Sandsjö

Dag Måhlstrand, affärschef på Tyréns, tog hem Guldhuset 2017. Utmärkelsen delades ut under pompa och ståt  i samband med Ledarskapsdagen på Chalmers. 

Juryns motivering:

“Dag Måhlstrand är en god förebild för ett modernt ledarskap som samhällsbyggnadssektorn behöver. Dag drivs av att skapa det schyssta ledarskapet! Det utmärks av genuint förtroende hos medarbetare och kunder liksom insikten att företagets värdegrund och mjuka värden föder framgång. Ett ledarskap som parar ett visionärt perspektiv med tydliga mål för verksamheten.

Dags ledarskap bottnar i hans personlighet. Prestigelöshet och förmågan att kommunicera är lika självklar som medarbetarnas behov för att utveckla sig själva och företaget. På så sätt utvecklar Dag både företagskultur och affär till lönsamma framgångsfaktorer.”

Dag Måhlstrand har jobbat på Tyréns sedan han tog examen från KTH 2003. Han har nominerats till Guldhuset två gånger tidigare.

Intervju med Dag efter utmärkelsen

Läs mer om Dag Måhlstrand i tidningen Byggindustrin