Publicerad den 20 mars 2017

Anmäl dig och dina kollegor till Ledarskapsdagen

Du vet väl att Ledarskapsdagen den 24 april är kostnadsfri för samtliga medarbetare i CMB:s medlemsföretag samt för anställda och studerande på Chalmers?

Ta med dina chefer och medarbetare på denna halvdag och se det som en utbildningsdag kring ledarskap. Vi utlovar inspiration och verktyg för alla i organisationen - oavsett om du är nyanställd eller har arbetat som chef i många år - eller för den delen är student på väg ut i arbetslivet.

Det framkommer allt tydligare i CMB:s arbete att samhällsbyggnadssektorn måste få till ett nytt ledarskap för att klara framtidens utmaningar. Med temat "Leda förändringen - förändra ledningen" har vi utmanat våra inbjudna talare att angripa sitt ämne ur två synvinklar - vad kan jag som individ göra för att själv vara med och skapa denna förändring och vad måste förändras på ledningsnivå?

Program och anmälan »