Publicerad den 17 augusti 2016

Utmana dig själv – bli mentor!

Nu startar snart 2016/2017 års CMB mentorprogram och vi vill ha DIG med som mentor! Varje år får programmet lysande recensioner från både mentorer och adepter, så vi vågar utlova ett mycket givande samarbete. Adepterna går sista året på masterprogrammet DCPM. Under ett år träffas mentorer och adepter fyra gånger gemensamt i grupp kring ett tema, och fyra gånger på egen hand i mentorparen.

– Det känns roligt att genom mentorskapet fortsätta hålla kontakten med Chalmers och på så sätt få insikt om vilka som är de stora frågorna inom samhällsbyggnadsutbildningarna idag. Vi lär oss också vilka krav dagens unga nyutbildade ställer på oss som arbetsgivare, vilket är viktigt om vi ska kunna attrahera kompetens i framtiden, sa Henrik Orrsjö, affärsutvecklingschef på JM och mentor, under avslutningen för förra årets mentorprogram.

– Som student får man en väldigt nyttig inblick i hur det funkar i arbetslivet. Genom min mentor får jag också möjlighet att börja bygga mitt professionella nätverk, och det är ovärderligt att ha någon med erfarenhet att bolla sina idéer med, säger Tim Jonsson, student på DCPM2 och koordinator för mentorprogrammet 2015/2016.

Är du själv intresserad av att vara mentor, eller vet du någon annan inom din organisation som skulle vilja ta chansen?

Mer information och anmälan »

Mentorpar_400px

Tim Jonsson, student DCPM2 och koordinator för mentorprogrammet 2015/2016, tillsammans med sin mentor Henrik Orrsjö, affärsutvecklingschef på JM, under avslutningen i maj 2016.