Publicerad den 13 juni 2016

Studenter belönades för examensarbeten

Johanna Hallgren, Rickard Olsson, Tim Jonsson och Nicodemus Stiller belönades med CMB Master Thesis Award för sina examensarbeten under exjobbskonferensen 2016.

exjobb_5_b

Johanna Hallgren, Rickard Olsson, Tim Jonsson och Nicodemus Stiller belönades med stipendium för sina examensarbeten under exjobbskonferensen 2016. Här flankerade av Fredrik Olsson, ordförande i CMB:s utbildningsutskott, och Bengt Christensson, vd CMB.

Torsdagen den 9 juni hölls årets exjobbskonferens, där mastersstudenterna på Design and Construction Project Management (DCPM) och International Project Management (IPM) presenterade sina examensarbeten. I år var det Johanna Hallgren och Rickard Olsson med ”Standardizing an asset management process – a case study of the port of Gothenburg”, samt Tim Jonsson och Nicodemus Stiller med ”Business models in sustainable housing renovation” som fick ta emot CMB Master Thesis Award, som delades ut av Fredrik Olsson, ordförande i CMB:s utbildningsutskott.

Ett sextiotal studenter, deras handledare och ett drygt hundratal gäster deltog under exjobbskonferensen förmastersprogrammen DCPM och IPM, som avslutades avslutas med prisutdelning av CMB Master Thesis Award, bubbel och mingel.

Ett fyrtiotal examensarbeten presenterades under eftermiddagens parallella sessioner. Några av de ämnesområden som berördes var social hållbarhet, digitalisering och BIM, koordinering och samarbete i megaprojekt, affärs- och beslutsmodeller vid renovering av byggnader, samt ledarskap.

Bengt Christensson avtackade även CMB:s studentrepresentanter Mikael Johansson, Tim Jonsson och Alexander Liljenhed för deras arbete i CMB:s utskott och grupper.