Publicerad den 1 juni 2016

Träffa morgondagens medarbetare!

Torsdagen den 9 juni är det dags för årets exjobbskonferens, där mastersstudenterna på Design and Construction Project Management (DCPM) och International Project Management (IPM) presenterar sina examensarbeten. Kom och ta del av all ny och spännande kunskap som presenteras under denna fullspäckade eftermiddag, och inte minst – ta chansen att träffa morgondagens medarbetare! 

Ett fyrtiotal intressanta examensarbeten kommer att presenteras under eftermiddagens parallella sessioner.

Detaljerat program och anmälan »

Några av de ämnesområden som berörs är:

  • Social hållbarhet
  • Digitalisering/BIM
  • Koordinering och samarbete i megaprojekt
  • Affärs- och beslutsmodeller vid renovering av byggnader
  • Ledarskap

57 studenter, 11 handledare och ett drygt hundratal gäster deltar under konferensen.  Under eftermiddagens paus bjuder vi på fika, och dagen avslutas med prisutdelning av CMB Master Thesis Award för årets bästa examensarbeten skrivna av studenter på DCPM och IPM, bubbel och mingel.