Publicerad den 9 maj 2016

Dags att söka CMB Master Thesis Award

Ni som skriver examensarbete inom mastersprogrammen DCPM eller IPM – sök CMB Master Thesis Award 2016 senast 26 maj! 

Olga Sandberg, Maria Xygkogianni, Ina Hällgren, Marcus Hansson och Niklas Hedberg belönades med stipendium för sina examensarbeten under exjobbskonferensen 2015. I bakgrunden skymtar en minst lika stolt Bengt Christensson, CMB.

Olga Sandberg, Maria Xygkogianni, Ina Hällgren, Marcus Hansson och Niklas Hedberg belönades med stipendium för sina examensarbeten under exjobbskonferensen 2015. I bakgrunden skymtar en minst lika stolt Bengt Christensson, CMB.

Varje år delar CMB ut stipendier till väl utförda examensarbeten inom Construction Management-området, författade av studenter från Design and Construction Project Management (DCPM) och International Project Management (IPM). De tre bästa arbetena premieras med en prissumma på 10 000 kronor och ett diplom. Priset delas ut under festliga former i samband med redovisningarna under exjobbskonferensen den 9 juni, som i år hålls på Eklandagatan 86.

Välkommen att skicka in ditt arbete till oss senast den 26 maj till e-post: info@cmb-chalmers.se

Lycka till!