Publicerad den 2 mars 2016

Inbjudan till minnesstund

Per-Erik Josephson, Construction management

 

Inbjudan till minnesstund

Vår kollega professor Per-Erik Josephson har avlidit. Med anledning av hans död bjuder vi in till minnesstund onsdagen den 16 mars kl 14:00.
Till minnesstunden är alla välkomna som tillsammans med oss vill hedra Per-Eriks minne och minnas honom som en mycket uppskattad kollega och vän. Ingen föranmälan behövs. Sprid gärna denna information vidare till personer som kan vara berörda av detta.

Minnesstunden hålls i Bygg- och miljötekniks foajé, i anslutning till entrén på Sven Hultins gata 8.

Du som vid detta tillfälle vill hålla några korta minnesord över Per-Erik är varmt välkommen att göra så. Hör gärna av dig i förväg till Elisabeth Meyer (E-post: elisabeth.meyer@chalmers.se eller telefon: 031-7721958) angående eventuella minnesord, så kan vi planera in ditt tal.

Varmt välkomna!

Karin Lundgren, Professor, Prefekt, Institutionen för bygg- och miljöteknik, Chalmers tekniska högskola