Publicerad den 23 november 2015

CMB välkomnar Integra som ny huvudman

– Eftersom en del av ryggraden i Integras erbjudande till våra kunder är byggprojektledning så känns det väldigt relevant för oss att vara med i CMB, och på så sätt kunna knyta nya intressanta kontakter och inte minst fortsätta utveckla ett modernt ledarskap genom ökad kontakt med Chalmers, säger Jonas Sindler, uppdragsansvarig och verksamhetsutvecklare på Integra i Göteborg.

Jonas S_webb

Integra är ett ingenjörsföretag med byggprojektledning, byggkonstruktion, byggnadsfysik och brandskyddsprojektering som specialitet. Företaget grundades i Trollhättan 1999 och har nu drygt 130 medarbetare på sju orter.

– Ända sedan starten har vi arbetat med målsättningen att erbjuda våra kunder helhetslösningar. De ska inte behöva vända sig till flera olika kontakter under olika faser av byggprocessen. Eftersom gensvaret från våra beställare varit positivt så är det nog förklaringen till att vi kunnat knyta duktiga ingenjörer till oss och kunnat växa. Som uppdragsansvarig är man ute och möter kunderna och ansvarar sen även för genomförandet, så det finns ingen uppdelning i form av en sälj- och en genomförarorganisation.

Jonas beskriver Integras arbetssätt som en ”myrstacksmodell”, med korta beslutsvägar och goda möjligheter för medarbetare att utveckla och förändra sina roller inom företaget – något som även gynnar yngre medarbetares möjligheter att släppas fram och ta plats.

– Eftersom vi är många som är ute och representerar verksamheten så är naturligtvis ledning och styrning viktiga för oss. Det gäller både internt, där vi ska se och utveckla våra medarbetare, och på marknaden där vi vill möta våra kunder på ett tydligt sätt. Vi är nyfikna på CMB:s nätverk som en mylla för kreativa möten, och vill gärna bli ännu bättre på att fånga upp morgondagens ledare genom ökad koppling till studenter och exjobbare, säger Jonas.