Publicerad den 2 november 2015

Wow – framtidens samhällsbyggare är här!

Vilket arrangemang! Vilket engagemang! Och vilken professionalitet!

Ni som var med på idésminariet på Lindholmen den 16:e oktober vet vad vi menar. Vi var över 300 personer på plats för att höra traineerna i Framtidens Samhällsbyggare beskriva sina 14 månder i programmet och redovisa sitt casearbete kring stadsutvecklingen i Frölunda. Och vi var alla djupt imponerade!

Inte bara verkade samtliga 17 traineer aldrig ha gjort annat än att stå på scen, de visade även prov på fantastisk kreativitet och avundsvärd samarbetsförmåga när de med perfekt tajming berättade om sina erfarnheter och nya tankar.

Bland annat redovisades de förslag som traineerna lämnat till Fastighetskontoret gälllande byggandet av 3500 bostäder i Frölunda. Arbetet har resulterat både i nyskapande förslag på nya boendeformer och en plan för hur man framgångsrikt skulle kunna bygga över motorvägen.