Publicerad den 12 oktober 2015

Ta del av senaste forskningen!

Varsågod - två nya kortrapporter finns nu att ta del av, både i nedladdingsbart pdf-format nedan och i pappersformat om du kommer på något av våra aktiviteter eller besöker oss på kontoret. Den ena är en sammanfattning av Paula Feminias studie av vad vi kan lära oss av tidigare renoveringar av miljonprogrammet. Huvudförfattare för den andra rapporten är Christine Räisänen och den berör frågan hur vi utbildar unga samhällsbyggare till goda ledare.
P.S. Kom också och lyssna på Christine Räisänens föredrag om studien den 20 oktober D.S.

Ladda ner, läs och sprid gärna vidare!

Perspektiv på bostadsförnyelse. Vad kan vi lära av tidigare renoveringar?

Författare: Paula Feminias

Rapport i pdf-format »

Hur utbildar vi bättre ledare?

Författare: Christine Räisänen, Per-Erik Josephson och Bert Luvö

Rapport i pdf-format »