Publicerad den 26 juni 2015

Sommar, sommar, sommar...!

Idag lyser solen utanför fönstret och det där med solvarma bryggor och bad känns inte riktigt så avlägset som för några dagar sedan.

Vi på CMB:s kansli finns tillgängliga till den 10 juli och är sedan tillbaka igen den 17 augusti – lite lagom solbrända och laddade för att dra igång höstens aktiviteter!

För i höst kommer det att hända mycket:

  • För det första kommer vi att välkomna vår nye medarbetare, Lars Bankvall, som bland annat kommer att ta rollen som utvecklingsledare för våra olika arbetsgrupper.
  • Därefter, den 8 september, är det dags för Initiativseminariet – Arkitektur lyfter den komplexa staden. Seminariet arrangerar Chalmers Styrkeområde Samhällsbyggnad i samarbete med CMB, Mistra Urban Futures och Johanneberg Science Park.
  • I oktober hoppas vi att du kommer till Chalmers på Lindholmen! Den 16:e avlutar nämligen våra traineer i Framtidens Samhällsbyggare sina 14 månader i programmet genom att redovisa vad de kommit fram till i sitt stadsutvecklingscase om bostäder i Frölunda.
  • I november, närmare bestämt den 12:e, lyfter vi upp forskningen under CMB:s strategidag. Då bjuder vi återigen in företag och forskningsansvariga och diskuterar, samt tar fram konkreta förslag, kring utvecklingen av CMB:s forskningssatsningar.

Dessutom arrangerar vi våra lunch- och frukostseminarier som vanligt varje månad. Mer information om alla våra evenemang och intressanta nyheter hittar du på hemsidan www.cmb-chalmers.se

Ha en skön sommar!

Bengt Christensson och Kristin Fridholm