Publicerad den 22 mars 2015

Ledarskapsdagen: Unga måste kunna leda sina chefer!

är de unga kan mer om ny teknik och nya kommunikationskanaler än sina chefer ställs de traditionella hierarkierna på ända. Utvecklingen kräver ett nytt ledarskap, men innebär också att unga behöver kunna leda sina chefer för att företagen ska kunna förverkliga sina mål och dra nytta av sina talanger. Om detta och mycket annat berättar Kajsa Asplund, psykolog och forskare inom Talent Management vid Handelshögskolan i Stockholm.

Välkommen till Ledarskapsdagen 2015 – en eftermiddag där akademi och byggbransch tillsammans gör analyser och hittar nya framgågsrika vägar för hur effektivare kommunikation kan skapa det framtida hållbara Göteborg. Även i år har dagen formen av ett wikinarium där kunskap skapas av alla, såväl på som vid sidan av scenen.

Kajsa Asplund

Psykolog och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm

"Ledarskapet är avgörande för om en organisation lyfter eller sänker sina unga talanger"

Karin Adelsköld, moderator

Ståuppkomiker, programledare, författare och bloggare

"Det finns, tro det eller ej, mycket samhällsbyggnadsbranschen kan lära sig av humorbranschen"

Vi har förutom Kajsa Asplund bjudit in flera av branschens skarpaste hjärnor och röster såsom Carina Lindberg Glavå, kommunikationsexpert med erfarenhet från både journalistik och politisk verksamhet samt Bo Dahlbom, internationellt känd debattör och föreläsare om IT och Internets betydelse som samhällsförändrare. Dessutom kommer stadsutvecklingsminister Mehmet Kaplan att delta både som talare och prisutdelare av det prestigefulla Guldhuset som går till en ung, framgångsrik ledare inom samhällsbyggnadsbranschen.

Wikinariet är kostnadsfritt för anställda i CMB:s medlemsföretag samt för studenter och anställda på Chalmers. Övriga betalar 840 kronor, exkl. moms.

Välkommen!

Tid: Tisdag 28 april 2015 kl 11.45-16.30
Plats: RunAn, Chalmers Conference Center, Chalmersplatsen 1 i Göteborg
Program: Uppdateras löpande, klicka på knappen längst upp på sidan
Deltagaravgift: 840 kr exkl moms (avgiftsfritt för CMB:s medlemsföretag samt studenter och anställda på Chalmers)
Information: Kristin Fridholm, 0738-14 26 97, kristin.fridholm@cmb-chalmers.se