• Namn Organisation
  • Totalt 0 deltagare

Är det din kollega som hyllas i år?

Vi har fantastiska unga ledare inom samhällsbyggnadssektorn!

Med utmärkelsen Guldhuset vill vi lyfta fram dessa förebilder. Vi har stora gemensamma samhällsutmaningar som kräver modernt ledarskap och förmågan att se frågorna ur nya perspektiv. Unga samhällsbyggare har nya kompetenser och betonar andra värden än de traditionella.

Dessa unga ledare vill vi ta vara på och uppmärksamma för att utveckla sektorn. Därför uppmanar vi dig att nominera kandidater till Guldhuset.

Nomineringsperioden pågår till den 23 februari, Nominera här →

Vem får priset?

Guldhuset tilldelas en ung ledare inom offentlig eller privat sektor som utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom samhällsbyggnad. Nominera en person, under 40 år, som visat exempel på god ledarförmåga genom utvecklingsarbete i företag, organisation, projekt eller processer. En person som är ett gott föredöme och som du upplever har stor potential.

Alla kan nominera

Du som nominerar kan vara kollega, kund, chef, partner eller annan person som har en yrkesmässig relation till kandidaten. Uppmana därför särskilt chefer och ledare inom din organisation att nominera, men också dina medarbetare, eller kollegor i projekt. Att nominera en person från din organisation ger stor uppmärksamhet både intern och externt.

Hyllningar i media och på scen

Guldhuset delas ut av CMB, i samarbete med Byggherrarna, tidningen Byggindustrin, Fastighetsägarna, Innovationsföretagen och Sveriges Byggindustrier. Juryn utgörs av ledare inom dessa organisationer tillsammans med forskare vid Chalmers och KTH. Juryn utser fyra finalister och en av dessa får sedan ta emot priset vid en högtidlig ceremoni vid CMB:s ledarskapdag den 23 april.

Finalister och vinnare uppmärksammas av tidningen Byggindustrin i artiklar och på webb, vilket är ett bra fönster för att ytterligare visa på den viktiga roll som våra ledare spelar i samhällsbyggnadsprocessen.

Hur nominerar jag?

Nominera via Guldhusets hemsida, www.guldhuset-cmb.se. Där hittar du också tidigare pristagare och vilka som ingår i juryn.

OBS! Sista dag att nominera är 23 februari