Mentorprogrammet 2023/2024

Vill du vara mentor till morgondagens ledare inom samhällsbyggnadssektorn? Har du några års erfarenhet inom samhällsbyggnad och vill bidra med dina erfarenheter och är redo för att ta dig an rollen som mentor? Sök då till CMB:s mentorprogram 2023/2024!

Du och din adept får möjligheten att skräddarsy era personliga möten där ni sätter mål för era träffar och för vad ni vill uppnå med programmet, ert samarbete och hur ofta ni vill träffas.

Programmet kommer att innehålla fyra gemensamma träffar där ni som mentor och adept förväntas att närvara. Ni får möjlighet att nätverka med andra deltagare från näringsliv och akademi där ni kan utbyta kunskaper och reflektioner – en god möjlighet att utvidga ditt nätverk och visa upp dig och ditt företag!

Gemensam avslutning med middag och mingel samt inspiration.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Du kan höra av dig till carina.bohm@cmb-chalmers.se eller studentradet@cmb-chalmers.se

Anmälan är öppen från 7 juni 2023 och stänger 15 september 2023. Efter ansökningstidens slut matchar vi mentorer och adepter, som meddelas senast i början av oktober.

För mer information och anmälan, besök vår webb: https://www.cmb-chalmers.se/framtidens-ledarskap/mentorprogram/ansokan-for-mentorer/

Vi hoppas att vi ses till hösten!

Med vänliga hälsningar,

cmb Studentråd


Gemensamma träffar

12 OKTOBER 2023

Startträffen kommer att hållas den 12 oktober i samband med årets Guldhuskväll och utgör starten för årets mentorprogram.

1 DECEMBER 2023

Gemensam träff och workshop - Presentationsteknik (även möjlighet att delta kring frukostseminariet på cmb)

19 MARS 2024

Gemensam träff och Site visit med lunch (vi återkommer med plats)

15 MAJ 2024

Gemensam avslutning med middag och mingel samt inspiration.