Självledarskap – frihet och ansvar i samhällsbyggandet

Observera att du får denna information även om du redan har anmält dig.

Snart fullbokat i Göteborg – anmäl dig idag för att säkra din plats →
Specialerbjudande för Malmö, Stockholm och Umeå vid anmälan före 18 mars →

Arbetslivet är under förändring. Idag förväntas medarbetare i högre grad än tidigare vara delaktiga och ta eget ansvar för slutresultat och inte bara utföra en enskild uppgift. Vad betyder en sådan utveckling för hur vi leder arbetet med att planera, gestalta, bygga och förvalta fastigheter och städer?

Årets Ledarskapsdag nyttjar det bästa med att vi äntligen kan träffas igen samtidigt som vi drar vinning av allt vi lärt oss om att dela verklighet digitalt. Du deltar fysiskt i antingen Göteborg, Malmö, Umeå eller Stockholm – vilket som passar dig bäst – och tar del av hela programmet som en kombination av liveframträdanden och digitala direktsändningar via storbild.

På talarlistan

Anna Rosengren

Teolog och senior konsult med inriktning på ledarskap för global transformation. Anna kommer att fördjupa sig i vilka förhållningssätt och modeller som hjälper oss att navigera genom det systemskifte som vi upplever på våra arbetsplatser. Hur odlar vi tillsammans goda mönster för ledarskap och globalt välbefinnande? Anna Rosengren träffar du live i Göteborg.

Anna Tebelius Bodin

Pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University där hon även har ägnat sig åt forskning om hjärnan. Genom att förstå vår hjärna kan vi förstå både oss själva och andra bättre. Vad händer i hjärnan när vi blir motiverade? Hur påverkar stressreaktioner vår förmåga att tänka? Dessa ämnen kan du prata med Anna om i Stockholm.

Läs mer om alla våra talare och se hela programmet här →

Det fina är att du får chansen att lyssna på båda dessa inspirerande talare och många fler – oavsett vilken stad du anmäler dig till då alla seminarier antingen genomförs live på scen eller via livestream.

Våra guldpartner som stöttar Ledarskapsdagen

Kontakta Kristin om ni vill vara med! kristin.ostling@cmb-chalmers.se

Praktisk information

Datum: Torsdag den 7 april 2022
Tid: Klockan 10:00 till 16:00 · Lägg till i kalender
Plats: Göteborg, Malmö, Stockholm och Umeå
Pris: Gå till anmälningsformuläret för att se aktuell kostnadskategori
Upplysningar:

info@cmb-chalmers.se