Kommande aktiviteter

Det händer mycket på CMB. Här kan du läsa om våra kommande möten, seminarier och evenemang. En del aktiviteter är återkommande som våra frukost- och lunchmöten, Ledarskapsdagen och Strategidagarna. Andra är engångsarrangemang som hela tiden antar nya former.

Arbetet med att utveckla de olika arrangemangen sker i marknadsutskottet. Utskottets främsta uppgift är att, via kreativa aktiviteter, hitta vägar till dialog kring CMB:s verksamhet och budskap. Målet är att nå ut med information om det arbete som bedrivs och arbetsredskapen är seminarier, debatter och andra aktiviteter.


feb 19 2019

Bostad 2021 - Stadsförtätning eller snabba bostäder?

Bygglunch ⋅ 2019-02-19

7000 bostäder utöver den normala produktionen ska färdigställas till år 2021. Ett forskarteam vid Chalmers har följt projektet från starten och nu kommer den tredje avrapporteringen.

Information & anmälan

feb 20 2019

Möte CMB mentorprogram 20 februari

2019-02-20

Denna gång kommer vi få höra Kajsa Hessel från Byggcheferna berätta om jämställdhetsfrågor i byggbranschen.

Information & anmälan

mar 01 2019

Framtidsspaning av digitala tekniker, frukost med eftersnack

Frukostmöte ⋅ 2019-03-01

Följ med på en framtidsspaning inom den digitala tekniken. Ett forskarteam på Chalmers har undersökt hur samhällsbyggnadsbranschen i Sverige ser på 11 framtida digitala tekniker och ställt frågor som: hur lång tid det tar innan de är en del av vår vardag?  Vad behöver hända för att vi ska komma dit? Efter seminariet  bjuder vi in till en workshop där du får chansen att ge dina reflektion  på resultaten och bidra med tankar om vad som krävs för att de nya digitala teknikerna ska kunna användas praktiskt i en nära framtid.

Information & anmälan

apr 05 2019

Joint Ventures i byggbranschen, frukost med eftersnack

Frukostmöte ⋅ 2019-04-05

Ett sätt att utveckla vår bransch med delat ansvar och bättre förutsättningar för innovation är så kallade Joint Ventures. Joakim Kaminsky från Kjellgren & Kaminsky och Yngve Karlsson, Development Partner, delger denna morgon sina erfarenheter och tankar om ett nytt sätt att möta dagens utmaningar utifrån egna erfarenheter. Efter seminariet (kl 9.00-10.00) bjuder vi in till en workshop där du får chansen att ge dina reflektion kring Joint Ventures och delta i diskussioner om hur byggbranchen kan gynnas av samarbeten i denna form.

Information & anmälan