Kommande aktiviteter

Det händer mycket på CMB. Här kan du läsa om våra kommande möten, seminarier och evenemang. En del aktiviteter är återkommande som våra frukost- och lunchmöten, Ledarskapsdagen och Strategidagarna. Andra är engångsarrangemang som hela tiden antar nya former.

Arbetet med att utveckla de olika arrangemangen sker i Kommunikationsgruppen. Gruppens uppgift är bland annat att, via kreativa aktiviteter, hitta vägar till dialog kring CMB:s verksamhet och budskap. Målet är att nå ut med information om det arbete som bedrivs och arbetsredskapen är seminarier, debatter och andra aktiviteter.


okt 02 2020

Coworking - vad vill användaren ha?

Frukostmöte ⋅ 2020-10-02

När allt fler aktörer vill erbjuda coworking till sina kunder är det många som frågar sig vad kunderna har för behov. Vad är viktigt i valet av coworking? Hur kan vi behålla och locka nya kunder? Kort sagt: Vad är kvalitet inom coworking? Detta ämne har Hendry Raharjo vid Chalmers undersökt i en forskningsstudie som presenteras denna morgon.

Information & anmälan

okt 20 2020

Hur bygger man en helt ny stad?

Bygglunch ⋅ 2020-10-20

Att bygga ett helt nytt samhälle erbjuder unika möjligheter att använda den senaste tekniken med hållbarhet och långsiktighet i fokus, men det innebär också utmaningar som vi kommer att få höra mer om ifrån Maria Åhdal, vd för Landvetter Södra Utveckling AB.

Information & anmälan

okt 22 2020

Idéseminarium med Framtidens samhällsbyggare 2020

Seminarium ⋅ 2020-10-22

Idéseminarium med Framtidens Samhällsbyggare omgång 6. Under idéseminariet kommer traineerna att presentera sin bild av Skeppsbron, med fokus på ett genomförbart stadsbyggande. De vill inspirera er aktörer i samhällsbyggnadsbranschen och belysa nya perspektiv på stadsutveckling. Bland annat har de klurat på Skeppsbrons heta fråga "Är det dyrt, billigt eller mittemellan?".

Information & anmälan

Hoppa till verktygsfältet