Observera att anmälan är bindande. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, meddela i så fall ändringen via e-post till info@cmb-chalmers.se.

När du anmäler dig till denna aktivitet så kommer ditt namn och din organisation visas i en offentlig deltagarlista, se ovan "Vilka kommer?". Syftet är bland annat att skapa goda förutsättningar för nya kontakter mellan deltagare, arrangörer och talare. Deltagarnas namn visas fram till 30 dagar efter genomförandedatum. Genom att markera rutan nedan kan du välja att anmäla dig utan att visa ditt namn i den offentliga deltagarlistan.

NamnOrganisation
Kigge NilssonAntopus CS / Isobetong
Peter Håkansson TorringArkitekterna Krook & Tjäder
Carina BohmCMB
Joakim ForsemalmCmb
Ellen SamuelssonPEAB
Jakob DybjerProlog
Nanna HällgrenProtek projektstyrning
Linda RennerRenkei AB
Annette SverlingerRiksbyggen ekonomisk förening
Elin JohanssonSemrén & Månsson
Susanne Kovács ÖsterbergSemrén & Månsson
Deltagare frånSerneke
Magnus EckertSerneke Sverige AB
Christian OlofssonSerneke Sverige AB
Henrik GustavssonSkanska Sverige
Nikolina SekulicSweco Sverige AB
Deltagare frånTrafikverket
Carolina WadstenVasakronan
Peter TörnquistVestia
Anna LandmerWallenstam
Jens KarletorpWikström Installationskonsult AB
Magnus NordhWikström Installationskonsult AB
22 deltagare

Om du har anmält dig men fått förhinder kan du avanmäla dig här:

Vi har skickat en avanmälningslänk till din e-postadress.

Agilt + strukturerat = sant!

Går det att kombinera agila arbetssätt – som fokuserar på enkelhet och framfart –  med strukturerade arbetssätt – som fokuserar på spårbarhet och dokumentation? 

”Fråga-svar” metodiken har kommit att bli ett vanligt inslag inom svensk byggindustri som just ett sätt att förena det agila med det strukturerade. Kombinerad med visuell planering och ett systematiskt flödestänk kan metodiken ge avsevärda tids- och kostnadsbesparingar. 

I enskilda studier har metodiken visat att den både kan korta ledtiderna och samtidigt öka kvaliteten i besluten genom att rätt personer med rätt kunskap och underlag träffas i rätt tid.  

Vid cmb:s lunchseminarium i april kommer data från över 200 projekt som använt sig av metodiken och som tydligt visar på dessa effekter även i stor skala presenteras. Kom och träffa Robert Grahm, verksamhetsutvecklare på Skanska som har lång erfarenhet av metodik relaterad till effektiv projektering (från VDC till ICE och visuell projektering) och Amer Catic, medgrundare och vd på Yolean, ett Chalmersbaserat start up-företag. 

Cmb:s lunchseminairer genomförs i samarbete med våra partner och då det personliga nätverkandet är så viktigt ses vid alla på plats. Kom gärna redan kl 11:15 för att hinna äta och samtala i lugn och ro. Seminariet startar kl 12.00. 

Praktisk information