Vi arbetar med

Samhällsomställning

Vi inspirerar våra partners att utveckla framtidens samhälle.

Våra redskap är evidensbaserad kunskap om ledarskap, management och affärsutveckling.

Kunskapskultivering

cmb är en dynamisk kunskapsgenerator

I de forsknings- och innovationsprojekt som vi finansierar och i de kunskapsgrupper vi organiserar diskuteras både nya idéer och beprövad erfarenhet.

Framtidens ledarskap

Vi inspirerar våra partnes att utveckla framtidens samhälle

Utifrån utforskande kunskap om ledarskap och management möjliggör vi för akademi och bransch kan attrahera framtidens ledare.

Dynamisk samverkan

Tillsammans är vi starkare, klokare och roligare

I sällskap med marknadens starkaste samhällsbyggnadsaktörer och nätverksorganisationer i Sverige och Norden förgrenar sig CMB:s nätverk både vitt, brett och djupt.

Aktiviteter

Nyheter

  • Vi önskar er en glad sommar!

    Vi sammanfattar våren och önskar er en härlig sommar!
  • Nypublicerat!

    Så här i allra sista rappet inför en välförtjänt ledighet har vi lagt upp inte mindre än tre nya nya publikationer här på hemsida. Det handlar om två cmb fingerprint, vårt whitepaper som sammanfattar antingen ett större event vi haft eller ett annat arbete där vi skapat kunskap tillsammans med forskare och erfarna praktiker. Klicka […]

  • FOG ansluter sig till cmb!

    FOG, ett hållbarhetsdrivet företag med fokus på att förbättra livskvaliteten genom hållbar stadsutveckling, har gått med i cmb som ny partner. Företaget, som bildades 2016 och har sitt huvudkontor i Göteborg, består av ett team på fem experter inklusive designers, processledare, analytiker och affärsutvecklare. Deras arbete är främst inriktat på Västra Götaland och Halland, men de har också flera nationella innovationsprojekt.

Strategisk samverkan