Vi arbetar med

Samhällsomställning

Vi inspirerar våra partners att utveckla framtidens samhälle.

Våra redskap är evidensbaserad kunskap om ledarskap, management och affärsutveckling.

Kunskapskultivering

cmb är en dynamisk kunskapsgenerator

I de forsknings- och innovationsprojekt som vi finansierar och i de kunskapsgrupper vi organiserar diskuteras både nya idéer och beprövad erfarenhet.

Framtidens ledarskap

Vi inspirerar våra partnes att utveckla framtidens samhälle

Utifrån utforskande kunskap om ledarskap och management möjliggör vi för akademi och bransch kan attrahera framtidens ledare.

Dynamisk samverkan

Tillsammans är vi starkare, klokare och roligare

I sällskap med marknadens starkaste samhällsbyggnadsaktörer och nätverksorganisationer i Sverige och Norden förgrenar sig CMB:s nätverk både vitt, brett och djupt.

Nyheter

  • Nominera till Guldhuset 2024 – Hylla ungt ledarskap i samhällsbyggnadssektorn!

    Möjligheten att framhäva och hylla unga ledare inom samhällsbyggnadssektorn är här – nomineringen för Guldhuset 2024 är nu officiellt öppen!
  • Nu presenteras de nya medlemmarna i studentrådet!

    Varmt välkomna till cmb önskar vi de fyra nytillskotten i studentrådet. Samtliga har nu påbörjat sitt första år på masterprogrammet Design and Construction Project Management (DCPM). Samtliga nya medlemmar har nu påbörjat sitt första år på masterprogrammet Design and Construction Project Management (DCPM). Vi ser fram emot två spännande och händelserika år tillsammans med er. […]

  • cmb utbildar tillsammans med RISE!

    Som en del i ett utvecklat erbjudande för våra partners startar nu cmb en kompetensutvecklande utbildning tillsammans med vår partner RISE och i samarbete med BUC, Byggbranschens utbildningscentrum. Ubildningen bygger på ett behov uttryckt av våra partners, som i tider av sammanflätade samhällsutmaningar letar efter sätt att förstå och reflektera tillsammans. – Man kan säga […]

Strategisk samverkan