Vi arbetar med

Samhällsomställning

Vi inspirerar våra partners att utveckla framtidens samhälle.

Våra redskap är evidensbaserad kunskap om ledarskap, management och affärsutveckling.

Kunskapskultivering

cmb är en dynamisk kunskapsgenerator

I de forsknings- och innovationsprojekt som vi finansierar och i de kunskapsgrupper vi organiserar diskuteras både nya idéer och beprövad erfarenhet.

Framtidens ledarskap

Vi inspirerar våra partnes att utveckla framtidens samhälle

Utifrån utforskande kunskap om ledarskap och management möjliggör vi för akademi och bransch kan attrahera framtidens ledare.

Dynamisk samverkan

Tillsammans är vi starkare, klokare och roligare

I sällskap med marknadens starkaste samhällsbyggnadsaktörer och nätverksorganisationer i Sverige och Norden förgrenar sig CMB:s nätverk både vitt, brett och djupt.

Nyheter

  • Möt de nya i cmb styrelse och styrgrupp

    Vi välkomnar nya medlemmar till vår styrelse och styrgrupp, som representerar en imponerande mångfald av kunskap och erfarenhet. Vi ser fram emot att berika organisationen med nya insikter och kompetens under de kommande åren.

  • Ledare: Positiva tankar inför hösten

    Nu är de flesta av oss tillbaka där vi avslutade för ledighet någonstans i juni/juli. Vi har haft möjlighet att leva ett annat liv en stund. Kanske sovit lite längre på morgonen, långfrukost med tidningen som vi kunnat bläddra fram och tillbaka i en bra stund, kanske löst något svårt korsord (vi som fortfarande läser en papperstidning). Utvilade med massor av energi, glädje och förväntan går in i höstens arbete, eller?
  • Här är de – Guldhusfinalisterna 2023!

    Bekanta er med de fyra unga, passionerade och framgångsrika ledarna som står inför en spännande kamp om att bli titulerade Guldhusvinnare 2023 och säkra din plats till Guldhusgalan den 12 oktober redan idag.