Vi arbetar med

Samhällsomställning

Vi inspirerar våra partners att utveckla framtidens samhälle.

Våra redskap r evidensbaserad kunskap om ledarskap, management och affärsutveckling.

Kunskapskultivering

cmb är en dynamisk kunskapsgenerator

I de forsknings- och innovationsprojekt som vi finansierar och i de kunskapsgrupper vi organiserar diskuteras både nya idéer och beprövad erfarenhet.

Framtidens ledarskap

Vi inspirerar våra partnes att utveckla framtidens samhälle

Utifrån utforskande kunskap om ledarskap och management möjliggör vi för akademi och bransch kan attrahera framtidens ledare.

Dynamisk samverkan

Tillsammans är vi starkare, klokare och roligare

I sällskap med marknadens starkaste samhällsbyggnadsaktörer och nätverksorganisationer i Sverige och Norden förgrenar sig CMB:s nätverk både vitt, brett och djupt.

Nyheter

  • Vad är en prakademi?

    Cmb är en prakademi - så vad är det? En prakademi är en organisation som verkar i mellanrummet mellan praktiken – i cmb:s fall företag och organisationer som arbetar med samhällsbyggnad i praktiken såsom byggföretag, konsultbolag, byggherrar och fastighetsägare, installations- och specialföretag samt statliga och kommunala bolag och myndigheter – och akademin representerat av forskare, lärare och studenter vid universitet
  • Construction management-forskare prisas

    Grattis till våra fantastiska Chalmerskollegor Petra Bosch-Sijtsema, Christina Claeson-Jonsson, Mikael Johansson och Mattias Roupé som tagit emot den prestigefulla utmärkelsen Outstanding Paper för sin artikel The hype factor of digital technologies in AEC.
  • Dags att sätta avtryck för vår gemensamma framtid

    Som du förstås har sett vi det här laget så har cmb en ny kostym, ett nytt uttryck för vad vi är och gör. Det har varit en inspirerande resa där vi engagerat både partner och samarbetsorganisationer att bidra med kloka tankar. Det arbetet och den gemenskapen känns tydligt i hur vi nu presenterar oss.